FERRER FERRAN

Obra obligada:
"Tormenta del Desierto"

 

 

 

Nasqué a València al 1966. Es titulà a l'edat de 15 anys en piano, en percussió i en música de cambra i d'acompanyament.

Ha estat professor numerari al Conservatori Professional de Música de València en l'especialitat de composició i d'acompanyament, així com director titular de la Banda Primitiva de Paiporta i de la Banda de l'Associació Cultural Allegro, activitat que compartix amb la de concertista i director d'Allegro Centre Musical. Pertany també a l'Associació de Compositors Simfònics Valencians i és membre de la WASBE.

Com a compositor té un catàleg nombrós d'obres que comprén: música de cambra, conjunts instrumentals, cor, orquestra de cambra i banda simfònica. Algunes d'estes han estat seleccionades com a obra d'obligada interpretació en concursos i festivals internacionals d'importància i moltes han estat enregistrades en CD.

Ha realitzat nombrosos concerts per tota la geografia nacional tant com a solista com en agrupacions de cambra.I ha obtingut no sols diversos premis de composició sinó també reconeixements importants, com el de Joventuts Musicals d'Espanya, entre altres. És diplomat per la Universitat d'Estiu d'Esztergon (Hongria) en l'especialitat de pedagogia musical i direcció coral.