GLÒRIA TELLO COMPANY


València torna, un any més, a ser el referent indiscutible del món de les bandes de música. Comença una 131 edició del Certamen Internacional Ciutat de València, que reuneix a més de 1.800 músics plens d'il·lusió, alguns i algunes per participar i altres per concursar i, sobretot, demostrar el treball i l'esforç duts a terme durant tot un any de preparació.

A més, es tracta d'una edició molt especial, perquè estem commemorant el 30 aniversari del Palau de la Música de València, i el certamen s'uneix amb força a aquesta celebració. Sens dubte, el Palau de la Música és el lloc més idoni per a desenvolupar aquesta magnífica trobada musical, tant per la seua acústica, instal·lacions, infraestructura i prestigi, com pel fet de proporcionar totes les mesures de seguretat, tan necessàries per a garantir el benestar dels músics i del públic assistent.

Des del comitè organitzador, hem treballat per assegurar el correcte desenvolupament dels processos organitzatius d'aquest certamen, en el qual hi ha una destacada presència internacional, amb la participació de formacions de Colòmbia, Holanda, Alemanya i dels Estats Units, juntament amb altres agrupacions de l'àmbit nacional de Pontevedra, Múrcia, Illes Balears i de Jaén. I la gran presència valenciana, que ens enorgulleix i abandera la cultura musical, que tant ens defineix com a poble i que està present en tantes generacions de famílies de les localitats de la nostra terra.

L'experiència del precertamen de l'any passat va ser molt positiva, ja que impregnà la ciutat d'actuacions musicals, com un magnífic pròleg del concurs. Enguany s'han afegit nous escenaris i propostes perquè més veïns i veïnes puguen gaudir de la millor música de banda.

Benvingudes i benvinguts al millor certamen del món, molta sort a totes les bandes participants i concursants i que triomfe la música.

Glòria Tello Company
Presidenta del Palau de la Música.