Triuggio Marching Band


Triuggio Marching Band

HISTORIAL DE LA BANDA

Fundat en 2004, Triuggio Marching Band és un grup italià de joves que compartixen una forta passió per la música i el desig d'entretindre al públic tant a través de la música com dels moviments. De fet els seus components no son només músics sinò que també son "ballarins", ajudats pels seus coloristes uniformes amb les seus banderes flamejants.

El repertori de TMB va des de peces d'òpera clàssica tals com "Guillem Tell" de Rosssini o "Nabucco" de Verdi, a cançons contemporànies de pop i rock internacional, com per eixemple "Smoke on the water" de Deep Purple, "Pretty Fly" de Offspring i "Call me" de Blondie.

A pesar de la seua joventut, TMB ha pres part en molts esdeveniments i competicions nacionals, com son el campionat italià de "Marching Bands", i també ha viatjat molt per Europa, actuant en França, Alemanya, Dinamarca i la República Txeca.

El seu últim viatge, en gener, va portar a la Triuggio Marching Band" a Londres, on el grup va actuar en la famosa desfilada de cap d'any.


BIOGRAFÍA DEL DIRECTOR

Paolo Colombo



Paolo Colombo és Tambor Major i Director de la Triuggio Marching Band. Es va graduar al Conservatori "Giuseppe Verdi" de cómo en 1996. Abans de graduar-se havia format part de diverses bandes "tradicionals" com a clarinetista. Després de la seua graduación va ser professor d'escoles de música de banda, especialitzant-se en vents de fusta.

En 2004 va ser el principal promotor i un del fundadors de la Triuggio Marching Band, des de llavors ha Sicut Tambor Major i el Director de la Marching Band.

Paolo També col.labora amb l'associació Italian Marching Show Band (IMSB) en el projecte Marching Band Junior. Este projecte pretén desenrrotllar el movement de les Marching Band a Itàlia ensenyants als xiquets I xiquetes d'escola primària els moviments que ells necessiten realitzar mentre toquen peces bàsiques de música.

















Veure Canal a YouTube
Veure Pàgina a facebook
Veure Pàgina a twitter
Veure Pàgina a flickr
Veure el Blog