GLÒRIA TELLO COMPANY


El Certamen Internacional de Bandes de Música "*Ciutat de València" és el certamen de bandes més antic de tots els que se celebren anualment a nivell internacional. Guanyar-hi un premi és motiu d'orgull, perquè es competix al costat de les millors bandes de música valencianes, nacionals i internacionals de l'actualitat.

En uns moments en els quals comencem amb a retornar a la normalitat, ens estem adonant que la preparació d'una banda de música per a poder realitzar una bona actuació a l'hora d'assistir a un certamen, no és qüestió d'uns dies, ni d'uns mesos, és una preparació que en molts casos comporta més d'un any, per a poder preparar-se a base d'assajos i treball dur. Cal ressaltar l'esforç de les bandes que ens visiten d'altres llocs com les bandes nacionals i internacionals a l'hora de preparar tots els detalls que comporta un viatge d'estes característiques.

És per tot això, que agraïm molt especialment a totes les bandes de música el compromís que han mantingut en la seua participació en esta edició 134 del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València. Esforç del qual podrem gaudir tant en els pròxims dies 11, 12 i 13 de juliol, en els concerts del precertamen al llarg de tota la ciutat de València, com en la fase de competició des del 14 fins al 17 de juliol en el Palau de les Arts,

Aprofite estes línies per a donar la benvinguda a les músiques i músics, tant de fora com de les nostres terres, i convidar tot el món a gaudir d'un certamen que, mantenint la tradició, s'adapta als nous temps, amb presència internacional i valenciana i amb molta vida i èxits per davant.



Glòria Tello Company
Regidora de Patrimoni i Recursos Culturals i presidenta del Comité Organitzador.