JOAN RIBÓ I CANUT


Un any més tinc el plaer de saludar a les persones que integren les Bandes de Música que participaran en esta 134 edició del Certamen Internacional Ciutat de València.
És una bona notícia que en esta ocasió el puguem celebrar amb normalitat, després de dos anys difícils en què la pandèmia va suspendre o va minimitzar els actes públics i les celebracions.

No han estat moments fàcils per a ningú, tampoc per a les Bandes i Societats Musicals, que han vist interromputs els assatjos i les actuacions, per això vull aprofitar l'oportunitat per agrair la implicació de totes i tots en aquesta nova edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València. Gràcies al vostre treball en esta ocasió es podran celebrar tots els concerts amb normalitat.

Aquest any seran més de 25 les Bandes de Música que participaran en aquesta gran setmana de la música. S'iniciarà amb els concerts del Pre-Certamen, de l'11 al 13 de juliol, on aproparem la música de Banda a sis ubicacions diferents de la ciutat:

El Mercat de Colom, el Parc de Malilla, la Plaça d'Eugenia Vinyes de les Arenes, la Plaça de la Mare de Déu, la Plaça Bandes de Música de la Comunitat Valenciana i la Plaça de la Patrona de Borbotó, on se celebrarà el primer concert del Pre-Certamen.

Des del dijous 13 juliol i fins al diumenge 17, podrem gaudir al Palau de les Arts de les interpretacions que faran les Bandes de Música participants a la fase de concurs, l'objectiu d'aquests concerts serà determinar les bandes guanyadores del Certamen Internacional de Bandes de Música 2022.

Volem que els premis Ciutat de València tornen per la porta gran, i que ocupen l'espai que mereixen a l'agenda cultural de la ciutat. Espere i desitge que aprofitem esta gran oportunitat per gaudir de la màgia de la música en directe, i des d'aquí aprofite per donar la benvinguda a les persones que visitaran la ciutat per acudir a aquest Certamen i per descomptat per convidar tots els valencians i valencianes assistir ia gaudir dels concerts.


Joan Ribó i Canut
Alcalde de València