JORDI PEIRÓ

Com a intèrpret, ha sigut trombonista solista de l'Orquestra Simfònica del Vallés (Barcelona), trombonista de l'Orquesta Filarmónica de Málaga, així com professor de trombó, bombardí i tuba als conservatoris de Benidorm, Mutxamel i Teulada (Alacant). En el camp de la direcció, ha sigut director de les bandes de Pedreguer, Benetússer i el Palmar (València).

Com a compositor, té nombroses obres per a cambra, però és en el camp simfònic on s'aprecia la seua major producció, les seues principals obres són:

La flor del cerezo, per a orquestra simfònica i bombardí (tuba F solista), que va obtenir el primer premi de composició AETYB 2015 (Asociación Española de Tubas y Bombardinos), que va estrenar l'Orquestra del Conservatori de Torrent, dirigida per Francisco Amaya, al Palau de la Música de València.

Uniphonium’s sonet per a tubes, bombardins i percussió, estrenada pels membres de la Banda Municipal de València.

La batalla de la rochelle, seleccionada com a obra obligada en la final del Certamen Autonòmic de València, de 2016.

Everest, poema simfònic per a banda, seleccionat com a obra obligada per al Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València (2017) en la primera secció.

Al-buhayra, encàrrec d'estrena recent per la Banda del Palmar. Les seues obres han sigut interpretades per grans solistes, en grans festivals de música com el festival Spanish Brass (2017) i Brassurround i per bandes i agrupacions professionals com la Banda Municipal de Huelva, i van ser editades per Branfor i Colección Spanish Brass.

Compon música de cinema i té diversos curtmetratges i llargmetratges en el seu catàleg. Actualment està escrivint la BSO de Luces, que s'estrenarà la pròxima tardor.

És soci de l'SGAE, membre de MUSIMAGEN (Associació de Compositors de Música per a Audiovisual), i de la Molt Il·lustre Acadèmia de la Música Valenciana.

Actualment és professor de la Banda Municipal de València.