GLÒRIA TELLO COMPANY


Un any més el Palau de la Música es convertix en l'epicentre internacional on es desenvoluparà la millor trobada de bandes del món. Ja són 132 edicions de Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València", 132 anys d'un esdeveniment que reunirà enguany a més de 2.000 músics de dos continents, que ens transmetran l'emoció, sentiment, passió i la culminació d'un any de treball dur i intens, per alçar-se amb els premis de la secció en la qual participen.

El "Ciutat de València" és molt més que un concurs i ho és per moltes raons: pel lloc on es desenvolupa, el Palau de la Música, un auditori amb més de 30 anys de prestigi i d'excel·lència artística que reunix totes les condicions idònies per a desenvolupar el concurs, amb una supèrbia acústica i unes instal·lacions adequades. Però també perquè es tracta del certamen de caràcter anual més antic del món, que s'ha celebrat pràcticament sense interrupció, amb més dotació de premis i per participació, i en el qual més bandes, en nombre de músics, participen.

Així mateix volem que el "Ciutat de València" estiga present en tota la ciutat i no sols en el concurs, i és per això que desenvolupem un any més el precertamen als barris, una aposta personal que estos últims anys s'ha estés amb força per diversos llocs de la ciutat, perquè vull que les veïnes i veïns gaudisquen de la millor música de banda al costat de la seua casa i puguen viure de prop esta tradició tan nostra.

Com a regidora de Cultura i presidenta del Comité Organitzador del Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València", vull donar la benvinguda a totes i a tots els músics, als de la nostra terra, als de la resta de l'estat i als estrangers, desitjar-lis el millor i convidar a tot el món a què assistisca a este esdeveniment, que és referent internacional per la seua tradició i prestigi, i que sintetitza este món tan valencià, tan important i vertebrador de la nostra societat, com és el de les bandes de música.

Glòria Tello Company
Presidenta del Palau de la Música.