SALVADOR LUJÁN


SALVADOR LUJÁN, naix a València.

Titulat en composició i orquestració pel Conservatori Superior de Castelló i professor de solfeig, teoria de la música, interpretació a primera lectura, transposició i piano pel Conservatori Professional de Música de València. Diplomat per "The Associated Board of the Royal School of Music" (Regne Unit) en teoria de la música.

El seu catàleg d'obres, en el qual predomina la música per a orquestra de vent, que ha sigut interpretada i seleccionada en diversos certàmens de música.

Nominat als Premis Euterpe 2009, en l'apartat de música simfònica, premiat en diversos concursos de composició com en la XVII i XVIII edició del concurs de composició de música "Villa de Pozo Estrecho" (Múrcia); II Concurs de Música Festera "Ciutat de València" (València); III Concurs Iberoamericà de Composició "Villa de Ortigueira" (Galícia); II i III Concurs Nacional de Composició "Vila d'Albocàsser" (Castelló), entre altres. La majoria de les seues obres estan editades en "Rivera Editores" i "Ab Música".

La seua formació en matèria de direcció ha estat a càrrec dels mestres Jan Cober, José Rafael Pascual Vilaplana i Ferrer Ferran.

A l'agost de 2008 va guanyar el Primer Concurs Nacional de Direcció de Bandes de Música "Cueva de Medrano" a Ciudad Real.

Com a director ha obtingut premis en el Certamen de Bandes "Villa de Bejís", Certamen Provincial de València i Certamen Nacional de Bandes " Villa de Aranda".

Ha sigut director invitat en bandes i orquestres de València, Ciudad Real, Conca i Castelló.

En l'actualitat és professor d'harmonia i anàlisi al Conservatori Professional de Música "Mestre Tárrega" de Castelló. Director titular de la Sociedad Musical San Blas de Teresa de Cofrentes (València) i de la Sociedad Musical Ayorense (València). És membre de l'SGAE i de l'Associació de Compositors Simfònics de la Comunitat Valenciana (COSICOVA).

Veure Canal a YouTube
Veure Pàgina a facebook
Veure Pàgina a twitter
Veure Pàgina a flickr
Veure el Blog