Concertband Maasmechelen (Bélgica)


Concertband Maasmechelen

HISTORIAL DE LA BANDA

La Concertband Maasmechelen oferix als músics de la regió de Maasland l'oportunitat d'actuar en concerts d'alt nivell per a un públic motivat i interessat per la música.

En un principi va ser la Concertband "Limburg-Maas", orquestra puntera de les mines de carbó de Limburg, que en molts aspectes marca tendència entre les bandes musicals des de la Segona Guerra Mundial. Sempre a la recerca de la perfecció, esta banda de música d'Eisden (Maasmechelen) ha actuat en concerts i concursos a molts països europeus com Espanya i Itàlia.

Quan les mines de carbó de Limburg van tancar, la banda va cessar la seua activitat. Uns anys més tard la Concertband "Limburg-Maas" va tornar al panorama musical, i aleshores va nàixer la Concertband Maasmechelen.

Amb el desig de millorar la seua qualitat musical, la Concertband Maasmechelen busca nous reptes, per la qual cosa l'elecció dels seus projectes anuals i concerts locals tant a Bèlgica com a l'estranger és de vital importància. Entre els seus projectes més recents cal destacar una col·laboració amb el famós Blue Lake Fine Arts Camp i "USA 2011", una gira per EUA amb actuacions en Illinois, Michigan i Ohio.


BIOGRAFÍA DEL DIRECTOR

Mark Prils



Mark Prils va estudiar al Koninklijk Vlaams Muziekconcervatorium Antwerpen (Bèlgica) i a l'Hogeschool Zuyd Maastricht (Països Baixos), on va obtindre els diplomes següents: Getuigschrift Transpositie, Eerste Notenleer, Eerste prijs Kamermuziek, Eerste Prijs Hoorn, Hoger diploma Hoorn, Diploma HaFaBra-Directie (Sjef Pijpers i Pierre Kuijpers) Master, in Muziek, optie Muziektheorie-schriftuur i Màster in Muziek, optie hoorn (Erich Penzel).

Ha tocat el corn francés en orquestres nacionals i internacionals (incloent-hi l'Orquestra de Cambra de la Unió Europea).

Amb 19 anys va començar a dirigir diverses bandes d'alt nivell a Europa i es va convertir en un director d'èxit guanyador de prestigiosos premis (com el primer premi del World Music Contest, Kerkrade i altres concursos belgues).

Actualment, Mark Prils dirigix l'Acadèmia de Música, Teatre i Dansa de Maasmechelen i, ben sovint, forma part del jurat en concursos musicals tant nacionals com internacionals.

Veure Canal a YouTube
Veure Pàgina a facebook
Veure Pàgina a twitter
Veure Pàgina a flickr
Veure el Blog