D. ALFONSO RUS TEROL


La vinculació especial de València amb la música fa que un any més el Certamen Internacional de Bandes es convertisca en tot un esdeveniment a la capital del Túria. L'èxit que des del seu començament, el 1886, té esta trobada musical l'ha convertit en el certamen de bandes més important del món.

Les bandes de música tenen una tradició arrelada a la nostra província i formen part de la cultura d'esta terra. Per este motiu, des de la Diputació de València recolzem de manera incondicional este llegat important que ens identifica com a poble i deixa constància de l'estreta relació històrica entre els valencians i la música.

La música és alegria, és passió; són emocions que definixen la nostra personalitat i que fan de la música una forma de vida per als milers de valencians que formen part de les bandes.

Com a president de la Diputació Provincial voldria donar la benvinguda a la nostra província a tots els músics, a les seues famílies i als amics, que durant estos dies d'estiu vindran fins ací per a disfrutar d'este certamen centenari. Alhora que els invite a descobrir la bellesa dels nostres paisatges d'interior, les platges interminables d'arena daurada i l'exquisida gastronomia de les nostres terres.

L'èxit d'anys anteriors augura una gran participació en la cent vint-i-sisena edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València i reforça el paper important que les bandes han tingut, i encara hui en dia tenen, en el món de la música.


Alfonso Rus Terol
President de la Diputació de València












Veure Canal a YouTube
Veure Pàgina a facebook
Veure Pàgina a twitter
Veure Pàgina a flickr
Veure el Blog