D. CRISTÓBAL GRAU MUÑOZ


El Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València" inicia la seua edició de 2012 encara amb els ecos de la inesborrable efemèride del 125 aniversari de l'any anterior. En esta nova convocatòria, 22 agrupacions i bandes arribades de la província, però també de la resta d'Espanya i inclús d'Itàlia o de Bèlgica, lluiran repertori en les quatre categories per a goig dels aficionats.

La música, expressió cultural inherent a esta terra, la nostra, compartix amb les nostres gents l'entusiasme i solidaritat, totes dos virtuts molt apreciades en moments difícils com els actuals. És per això que esdeveniments com este Certamen Internacional oferixen un agradable contrapunt a la nostra societat a través d'un vehicle, la música, universal i comú, que tants i tan bons professionals de la qual veu nàixer i créixer València.

Celebrar a través d'esta expressió artística el treball, la professionalitat i el bon quefer dels nostres músics ens permet posar en valor la qualitat de les nostres formacions, compositors i intèrprets. Tot això -unit a la vocació musical que atresora esta ciutat, i que és un dels seus més preats valors- ha projectat este certamen arreu del món i ha unit tradició, prestigi i modernització.

Ens disposem, una any més, a acollir i a disfrutar d'este Certamen Internacional inclòs en l'oferta de la Fira de Juliol de València, marc immillorable per a esta cita en què els músics i els seguidors populars es troben cada any.

Finalment, desitge aprofitar estes línies per a oferir la més cordial benvinguda a totes les bandes de música que arriben de fora de la nostra província per a participar en cada una de les seccions, i els desitge un feliç estatge amb nosaltres.


Cristóbal Grau Muñoz
Diputat delegat de Teatres
Tinent alcalde i regidor d'Esports de l'Ajuntament de València

Veure Canal a YouTube
Veure Pàgina a facebook
Veure Pàgina a twitter
Veure Pàgina a flickr
Veure el Blog