Dña. M.a IRENE BENEYTO JIMÉNEZ DE LAIGLESIA


Comença una nova etapa del Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València" en el Palau de la Música, amb nous continguts i originals propostes que tenen com a objectiu acostar-ho encara més als aficionats. Un Certamen carregat d'il·lusió en què la qualitat, fonamentada al llarg de la seua dilatada i bella trajectòria, continuarà sent la premissa fonamental i el denominador comú d'esta trobada, que és sens dubte ensenya i sinònim de prestigi per a València, i una referència absoluta per a totes les societats musicals de tot el món.

La sana rivalitat musical tornarà a ser l'esperó perquè les vint-i-dos bandes de música que competixen en les seues respectives seccions donen el millor de si, i perquè el públic puga disfrutar d'elles i de les quatre bandes invitades, entre les que es troba la centenària Banda Municipal de València, que com no podia ser d'una altra manera, amb la seua actuació posarà el passador d'or al Certamen.

M'ompli d'especial satisfacció que el Certamen siga organitzat per primera vegada des del Palau de la Música, verdader marc d'expressió artística de totes les societats musicals de la Comunitat Valenciana, i en la Sala Iturbi, som cada setmana testimonis de l'enorme il·lusió dels músics i de l'immens ofici que atresoren, qualitats que tant de reconeixement internacional ens atorga.

Com a Presidenta del Palau de la Música i Regidora Delegada de l'Orquestra i Banda Municipal de València, voldria donar la benvinguda i desitjar el millor a totes les bandes de música presents, als músics de la nostra terra i a aquells que ens visiten d'altres llocs d'Espanya i de l'estranger. I per descomptat, animar a tots els valencians a què assistisquen al certamen, perquè continue sent un meravellosa trobada en què la gran triomfadora és la música.

D.ª M.ª Irene Beneyto Jiménez de Laiglesia
Presidenta del Palau de la Música i Regidora Delegada de l'Orquestra i Banda Municipal de València












Veure Canal a YouTube
Veure Pàgina a facebook
Veure Pàgina a twitter
Veure Pàgina a flickr
Veure el Blog