CARL CHOI


Choi ha tocat en diverses orquestres i bandes. És el fundador de la Hong Kong Music Ambassadors, del Hong Kong Festival Win Orchestra, de la Macau Philarmonic Association, de la Macau Wind Orchestra i de la Hong Kong FTU Amateur Orchestra.

L'any 2000 va ser nomenat director artístic del Macau International Band Festival, càrrec que actualment manté. Treballa com a director musical i director principal del Hong Kong Festival Wind Orchestras i de la Macau Wind Orchestra. Davall la seua direcció, al 2010, el Hong Kong Festival Wind Orchestra va rebre la Gold Award & Top Award (1r premi) del festival Singapore International Band Festival (classificació oberta) i el Gold Prize (medalla d'or) en el festival Taoyuan International Band Festival (classificació oberta) al 2013. Les seues actuacions són molt valorades pels membres del jurat, per la qual cosa ha rebut qualificacions com: "perfecta interpretació", "conjunt de bones qualitats i bon so", "interpretació intel·ligent i madura", etc.

Com a bon entusiasta de l'educació musical, Choi està activament involucrat en classes de màster i cursos de direcció, i ben sovint és invitat com a membre del jurat de diversos concursos musicals, així com director invitat de diversos projectes de gravació a l'estranger. Choi destaca en composició i arranjaments orquestrals; ha publicat al voltant d'un centenar de peces per a solos, conjunts i orquestres. Choi ha participat com a músic d'instruments, tant occidentals com xinesos, amb el Hong Kong Children's Choir, i ha tocat a Escòcia, Alemanya i Hongria, on ha rebut grans aclamacions. Ha sigut guardonat amb premi al "Millor compositor d'arranjaments musicals" per l'autoritat educativa de Hong Kong per la seua contribució en arranjaments musicals per a col·legis locals.

També ha organitzat orquestres, bandes i grups per a nombroses escoles locals, com ara: Good Hope School, Diocesan Preparatory School, Queen's College, Maryknoll Convent School, Ying Wah Girls' School, St. Mary's Canossian College i St. Paul's School. Ha fet nombrosos concerts amb els seus grups a diversos països, entre els quals es troben: França, Austràlia, el Japó, Corea, Singapur, Taiwan i Macau.