JOHN GINOCCHIO


John Ginocchio és professor associat de música i director de bandes a la Southwest Minnesota State University, on dirigix la Symphonic Chamber Winds, la Concert Band, i el Jazz Ensemble. A més ensenya direcció, música popular i impartix cursos de música instrumental. També és president del departament de Belles Arts i Comunicació.

El senyor Ginocchio posseïx un doctorat d'art i un màster en música per la Ball State University de Muncie, Indiana, així com una llicenciatura en educació musical per la Indiana University. Prèviament va treballar com a assistent de direcció al departament de bandes a la Ball State University, i amb la Concert Band, Pep Band, Pride of Mid-America Marching Band, i el Jazz Ensemble. També va ser director de l'East Central Indiana Youth Symphony Orchestra. Comença la seua carrera com a director de música instrumental al col·legi Adams Central Community Schools, a Monroe, Indiana; un treball que va conservar durant deu anys.

El senyor Ginocchio és un actiu director invitat, especialista i membre de jurat. Ha treballat amb bandes dels Estats Units i d'Espanya. És cofundador i especialista del Minnesota Area Conducting Workshop. Gran orador i especialista en educació musical, cal destacar les seues classes de direcció, de conjunts musicals, composició a l'aula i de música popular. Ha participat en jornades al Midwest Clinic, la Biennial World Conference d'ISME, així com en nombrosos tallers i conferències tant estatals com regionals. Els seus articles han sigut publicats en The Instrumentalist, The Bulletin of the Council for Research in Music Education, Contributions to Music Education, The Music Educators Journal, i Teaching Music. John Ginocchio és membre de la National Association for Music Education, de la College Band Directors National Association i de la World Association of Symphonic Bands and Ensembles.