SATOSHI YAGISAWA

Satoshi YAGISAWA va nàixer l'any 1975, es va graduar en composició a la Musashino Academia Musicae. Després de cursar un màster en eixa mateixa escola, va continuar els seus estudis d'investigació durant dos anys més.

Les seues peces per a orquestra de vent són conegudes al Japó i a molts altres països, inclús van ser incloses en l'estudi Teaching Music Through Performance in Band (ensenyança musical per mitjà de la interpretació en un conjunt musical) publicat per GIA Publications als Estats Units., i per De Haske Publications (Hal Leonard MGB) a Holanda, i també van ser seleccionades com a peces obligatòries a la Universitat de North Texas Conductors' Collegium i interpretades en el dotzé concurs mundial de bandes simfòniques i grups musicals de Singapur (WASBE), així com en el Midwest Clinic 2008, 2011 i 2013, a Chicago.

Al Japó va compondre peces musicals per al National Arbor Day (dia nacional de l'arbre), the National Sports Festival (el Festival Nacional d'Esport), el Japan Inter High School Athletic Meet (Trobada Atlètica d'Educació Superior Japonesa), i altres escoles. Va ser nomenat director de música de cerimònies per al National Sports Festival (Festival Esportiu Nacional) al 2010, a Chiba.

Ha participat en una gran varietat d'àrees, com per exemple: jurat per a l'adjudicació de concursos, director invitat, professor, escriptor en revistes musicals i assessor d'editors musicals.

És un dels compositors jóvens actuals més actius del Japó i va rebre el premi de la 21th Japan Academic Society of Winds, Percussion and Brass (Societat Acadèmica Japonesa de Vent, Percussió i Vent-metall, 2011, així com el premi de la Japanese Band Directors Association Shitaya Encouragement (Associació de Directors de Banda Japonesa Shitaya Encouragement, 2011.

Actualment és professor d'instruments de vent, corda i percussió a l'escola SHOBI Music College, Tòquio.

Entre les seues principals peces s'inclouen: A Poem for Wind Orchestra - Hymn to the Infinite Sky; Machu Picchu: City in the Sky - The mystery of the hidden Sun Tremp; Perseus - A Hero's Quest in the Heavens; and Let's Have Hope for a Tomorrow (melodia simbòlica per la reconstrucció després del terratrèmol de l'est del Japó).

www.sounds-eightree.com