SAÜL GÓMEZ SOLER

Saül Gómez Soler naix a Ontinyent (València) en 1982. Estudia Composició i Percussió en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, Direcció de Banda en l'ISEB a Trento (Itàlia) i Direcció d'Orquestra en el Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

Ha dirigit diverses formacions bandísticas dirigint tant a Espanya com diferents parts d'Europa.

Actualment és director de "l'Associació Artístic Musical" d'Oliva i de "l'Orquestra Simfònica Atrivm". En ella ha tingut l'oportunitat de dirigir a prestigiosos solistes com: Vasko Vasilev, Pacho Flores, José Franch, Francesca Calero, Luis González, Roberto Turlo, Juan Lago o Pablo Zinger.

És també professor d'orquestra dins del cos de professors de música i arts escèniques de la Generalitat Valenciana.

En el camp de la composició, podem trobar les seues obres editades en Omensbands, Cap Music, Tot per l'aire i Piles.

Participa habitualment com jurat en diferents concursos de composició i interpretació, i la seua música està gravada en CD per diferents agrupacions.

En el 2007 gana el premi "Euterpe" a la millor composició, en el 2008 gana el premi "Joan Baptista Basset" a l'aportació a la cultura, en el 2009 gana el premi "Francesc Cerdà" de composició. En el 2012 gana el Primer Premi i Menció d'Honor en el concurs de Composició "Poble de Muro", així com el Primer Premi i Menció d'Honor en el certamen Internacional de bandes de música d'Altea. En 2013 gana el segon premi en el "Concurs Nacional de Marxes de Processó de Toledo" i el Premi Euterpe a la millor gravación simfònica.

És membre de l'Acadèmia de la música de València així com de l'associació de compositors COSICOVA. En el 2014 rep dos nominacones als Hollywood Music in Media Awards.

www.saulgomezsoler.es