JULIE GIROUX

Julie Ann Giroux va nàixer a Fairhaven (Massachusetts) i es va criar a Phoenix (Arizona) i a Monroe (Louisiana). Va estudiar música a la Louisiana State University i a la Boston University. Va rebre formació de composició de la part de John Williams, Bill Conti i Jerry Goldsmith, entre altres. Julie és una intèrpret consumada en piano i trompa, tot i que el seu primer amor és la composició. Va començar a tocar el piano als tres anys i, als nou, ja havia publicat la primera peça.

El 1985, va començar a compondre, orquestrar i dirigir música per a televisió i pel·lícules. Tres hores després d'arribar a Los Ángeles, estava treballant en la música per a la minisèrie guanyadora del Premi Emmy "Nord i Sud", i seguidament va treballar en la sèrie de televisió "Dinastia" i "Els Colby", així com en diverses pel·lícules com "Karate Kid II". Va rebre la primera nominació a l'Emmy el 1988 per "North and South Part II - Love and War", i en els anys següents va ser nominada cada any pels arranjaments i composicions originals per al xou dels Premis de l'Acadèmia. Fins ara, Julie té més de 100 crèdits de cine i televisió i ha sigut nominada als premis Emmy en diverses ocasions. Ha sigut la primera dona i la persona més jove en guanyar el premi Emmy en esta categoria. Julie també va tindre el privilegi de fer arranjaments per a Céline Dion, Paula Abdul, Dudley Moore, Liza Minnelli, Madonna, Reba McIntyre, Little Richard, Billy Crystal, Michael Jackson i molts més.

Julie escriu obres per a formacions simfòniques i de cambra de tota classe; el 1983 va començar a escriure música per a banda simfònica i dirigeix la seua música en clínics per tot el món. Julie és membre de la Societat Nord-americana de Compositors, Autors i Editors (ASCAP).