ALBERTO FABRA PART


El Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València", una de les grans cites musicals del nostre calendari, reunix este 2014, en la seua 128 edició, a un gran nombre de formacions musicals per a competir per uns trofeus que distingiran als millors i que suposaran per a ells un gran motiu de satisfacció.

El reconeixement que atorga el Certamen premia el treball de moltes persones, la seua entrega diària, el seu afany per millorar i la seua ambició. Cada un dels músics que acudix a València per a participar en esta gran trobada ho fa amb una enorme il·lusió, amb el desig de rendir al màxim i de mostrar el resultat d'eixe gran esforç que ha desplegat durant tantes i tantes hores d'estudi i de pràctica. Eixe entusiasme que compartixen tots els participants es transmet sempre al públic i dóna com resultat que cada una de les audicions que compon el Certamen siga una gran festa musical que unix i agermana a tots.

Al llarg de molts mesos, en molts pobles i ciutats de la nostra terra, en sales d'assajos, en aules o en la intimitat de les seues llars, moltes dones i hòmens de totes les edats s'han preparat per a este gran esdeveniment que València acull en una nova edició de la seua centenària existència. A tots ells els envie des d'estes línies una salutació ben cordial, junt amb un fort abraç i els meus millors desitjos per a la seua participació en este Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València".


Alberto Fabra Part
President de la Generalitat Valenciana