Mallory Thompson

Mallory Thompson

Mallory Thompson és Directora de bandes, Professora de música, Coordinadora del programa de Direcció i ostenta la Càtedra de Música John W. Beattie en la Universitat Northwestern (Evanston, Illinois).

El 2003, va ser nomenada Professora Universitària d'Excel·lència Docent. Thompson dirigeix l'agrupació Symphonic Wind Ensemble, imparteix classes de Direcció a estudiants universitaris i de Postgrau i ha gravat cinc àlbums amb la formació Northwestern University Symphonic Wind Ensemble.

Thompson es va llicenciar Educació Musical i va obtindre un Màster en Direcció per la Universitat Northwestern, on va estudiar Direcció amb John P. Paynter i Trompeta amb Vincent Cichowicz. És va doctorar en Arts Musicals per l'Eastman School of Music, on va estudiar amb Donald Hunsberger.

Com a directora convidada, professora de direcció i ponent convidada, Thompson ha tingut el privilegi d'impartir classes de Direcció a milers d'estudiants universitaris, de Postgrau i professionals de l'ensenyament. Ha treballat com a directora o professora de tallers en congressos regionals i nacionals de la College Band Directors National Association, en la Midwest Clinic, en la Interlochen Arts Academy, en nombrosos congressos estatals de música i en l'Aspen Music Festival. A més de dirigir agrupacions estatals per tot el territori dels EUA, ha treballat com a Directora convidada de les formacions següents: la Banda de les Forces Aèries dels EUA, la Banda de l'Exèrcit dels EUA "Pershing's Own," la Banda de Camp de l'Exèrcit dels EUA, la Banda de la Guàrdia Costanera dels EUA, la Banda de l'Armada dels EUA, la Banda de West Point, la banda simfònica Dallas Wind, la Symphony Silicon Valley, la Detroit Chamber Winds and Strings, la Monarch Brass Ensemble i la Banda Sinfônica de São Paulo, Brasil.

La Dra. Thompson està especialment orgullosa dels seus 50 alumnes de Postgrau de Direcció i dels centenars de membres de la increïble Symphonic Wind Ensemble amb qui ha tingut el plaer de fer música en la Universitat de Northwestern.