Sergi Pastor

Sergi Pastor

Sergi Pastor és un director, professor, compositor i arranjador compromés amb el panorama musical actual. Es gradua als Conservatoris Superiors de Música de València i de Castelló, en les especialitats de Solfeig i Teoria de la Música, Saxòfon i Composició i Instrumentació. De forma paral·lela, estudia Piano i Direcció d'Orquestra i Banda.

Com a compositor, compta amb diverses obres per a banda simfònica, així com altres de gènere cambrístic. Ha rebut diferents encàrrecs, d'entitats privades i públiques, d'arranjaments i d'instrumentacions per a banda i orquestra simfònica. Com a compositor i director, té una discografia variada, així com diferents publicacions en revistes especialitzades i editorials de música.

Ha dirigit, entre altres, la Banda Simfònica de l'Ateneu Musical i Cultural d'Albalat de la Ribera, la Banda Simfònica La Lira de Carcaixent, la Banda Simfònica Santa Cecília de Cullera, la Banda Municipal de Bilbao, la Banda Municipal de Santa Cruz de Tenerife i la Banda Simfònica Municipal de Madrid. Ha sigut director titular de la Banda de la Societat Artística Musical d'Alginet entre els anys 2004 i 2015.

Des de 2014, és director titular de la Banda Simfònica de l'Associació Musical La Filharmònica Alcudiana, amb la qual va obtindre el 1r Premi i Menció d'Honor en el XL Certamen de Bandes de la Diputació de València, així com el 1r Premi i Menció d'Honor en el XXXVIII Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana. Se li atorga, a títol personal i per unanimitat, la Menció Honorífica del Jurat com a millor director del Certamen.

Des de 2004, exerceix com a docent de l'especialitat Fonaments de Composició al Cos de Professors de Música i Arts Escèniques de la Conselleria d'Educació de la Comunitat Valenciana.

Actualment, és professor i cap del Departament de Composició al Conservatori Professional de Música Mestre Vert de Carcaixent.