MARTÍNEZ GALLEGO

Natural de Sant Antoni de Requena (València). Va començar els estudis musicals en la Societat Musical "La Armónica" de Sant Antoni i els va continuar després en els conservatoris de Múrcia, Torrent i València, on obté el Títol Superior de Clarinet.

En Composició, amplia la seua formació amb el compositor de jazz Daniel Flors, amb Miguel Ángel Mateu i amb Teo Aparicio Barberán.

Posteriorment, finalitza el Grau Superior de Composició en el Conservatori Superior de Castelló, amb professors entre els quals cal destacar Ferrer Ferrán, César Cano, Miguel Ángel Berbis, Claudia Montero, Jesús Vizcaino i Emilio Calandín.

En Direcció, amplia estudis amb J. R. Pascual Vilaplana. La seua activitat principal com a Director se centra en la S. M. "El Arte" de Sinarcas (València), amb la qual ha obtingut recentment el Primer Premi i Menció d'Honor en la 39a edició del Certamen Provincial de València i el Primer Premi i Menció d'Honor en la 37a edició del Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana.

El 2000, obté el 1r Premi en el I Concurs Nacional de Música Festera d'Altea i, el 2002, el 1r Premi en el II Concurs de Composició de Música Festera de Calp.

El 2005, guanya el 1r Premi de Composició de Música Simfònica per a Banda de Finestrat i aconsegueix novament el 1r Premi en el Concurs de Composició de Pasdobles de Sant Joan de Moró, al desembre de 2009.

Ha sigut guanyador del V Concurs de Composició Vila de Muro de 2015. Són diversos els Accèssits, Segons Premis i les participacions en finals de múltiples concursos de composició.

El 2014, viatja als EUA on grava, per a la discogràfica Naxos, la Simfonia núm. 1 Kaprekar, interpretada per la Wind Symphony de la Universitat Estatal d'Illinois.

Actualment, és Professor d'Harmonia, Anàlisi i Fonaments de Composició en el C.P.M. Mestre Molins de Quart de Poblet.